"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         CyberGuru

         
 


computing | information technologies | professional life

Facebook Sanoma

[» CyberGuru Facebook «]

[» HVG Facebook «]

[» Sanoma Facebook «]

I was working in the Information Technology sector for some larger media companies, such as HVG and Sanoma. During the course of years these companies have developed their own webs into a complex system of websites. This Facebook page helps to show the facebook penetration and keep track of the success rate of the Sanoma Budapest sites.

Similarly to these giant media webs, my CyberGuru web project has been continuously expanding into a complex web matrix. Although I have kept it as one website, I have 12 different "topical libraries" - mini websites with their own individual contetnt. To make the content more easy to access, I created a CyberGuru Facebook page to list the higlights of the web. I find it interesting to compare these websites from time to time with my own achievements.

     
Sanoma Media

Sanoma Media

» Sanoma Online

A Sanoma Media Budapest Zrt. az egyik legjelentősebb médiavállalat Magyarországon. Termékkörünkbe beletartoznak a szórakoztató heti- és havilapok, internetes termékek, televíziós műsorszolgáltatás, könyvkiadás, konferencia-szervezés, mobiltartalom-szolgáltatás.

» Sanoma Új Média Divízió Blog

 

[» Back to MATRIX «]

     
Árbarátok

Árbarátok

» Árbarátok.hu

Az árbarátok.hu a Sanoma Media Budapest Zrt. közösségi vásárlást kínáló oldala. A portál a legnépszerűbb szolgáltatásokkal és termékkategóriákkal– pl. szépség, egészség, wellness, szórakozás, utazás, női ruházat– indult. Az Árbarátok.hu-n az eladók szabják meg a kedvezmény mértékét és azt a résztvevői küszöbértéket, amelytől az engedményt megadják, de az oldalon biztosított kedvezménynek minimum 50-90 százalékot el kell érnie.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Babaszoba

Babaszoba

» Babaszoba.hu

A babaszoba.hu Magyarország leglátogatottabb gyermek-egészségügyi portálja. Olyan közösségépítő fórum, ahol a szülők hasznos segítséget kapnak ahhoz, hogy gyermekeik egészségét megőrizzék vagy helyreállítsák, és a közös problémák, örömök kapcsán ismeretséget, barátságokat köthessenek.

Célja, hogy hiteles hasznos információkat, valamint segítséget nyújtson a szülőknek a gyermekük egészségét érintő témákban a családtervezéstől egészen 6 éves korig.

 

[» Back to MATRIX «]

     
CitroMail

CitroMail

» CitroMail.hu

A CitroMail.hu 2004-es indulása óta dinamikusan fejlődik, így ma már több mint 1.600.000 regisztrált felhasználót szolgál ki megbízhatóan, széleskörű extra szolgáltatásaival. Fiatalos arculata mellett komoly biztonságot nyújt a spamek és a vírusos levelek ellen.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Cosmopolitan

Cosmopolitan

» Cosmopolitan.hu

A világ elsőszámú női magazinjának internetes kiadása a hazai piacon egyedülállómódon, teljes körűen és mélyrehatóan foglalkozik a divattal, a hazai és külföldi trendekkel. A divatvilág legfrissebb és legfontosabb külföldi és hazai hírei mellett az oldal tartalmát a folyamatosan frissülő és naprakész, Magyarországon is elérhető divattermékek (ruhák, cipők, kiegészítők) alkotják, valamint minden olyan téma, mely szorosan kapcsolódik egy cosmo-lány életéhez és életviteléhez. A véleményformáló site-on jelentős szerepet kap a brand köré épülő közösség, a fiatal, trendi divatteremtő ”kozmopolita” nők vibráló közössége.

 

[» Back to MATRIX «]

     
eOldal

eOldal

» eOldal.hu

Az eOldal a Startlap csoport tagjaként 2007. november végén indult weboldalépítő szolgáltatás. Segítségével programozói tudás nélkül bárki egyszerűen és gyorsan építhet saját honlapot vagy írhat blogot.

A szolgáltatás 3 csomagban (alap, plusz, üzleti) kínál kompakt, egyszerű internetes szolgáltatást és tárhelyet magánszemélyeknek, valamint kis- és középvállalkozásoknak. A lapok tetszés szerint átalakíthatóak, így a komolyabb designigényeknek és speciális web fejlesztői kívánalmaknak is eleget tesz az eOldal motorja. Ebben segítségükre van rengeteg előre elkészített grafikai és CSS sablon. A kiegészítő szolgáltatások között szerepel a saját domain regisztráció lehetősége is..

 

[» Back to MATRIX «]

     
FN.hu

Figyelő Net

» FN.hu

Az FN.hu 2003-ben indult és 2010-ben naponta több mint 100 ezer, hetente több mint 400 ezer, havonta több mint 800 ezer internetező fordul meg és tájékozódik az FN.hu-n, amely nyolc éves működése alatt a hírportál-piac harmadik szereplőjévé tornászta fel magát. E sokszázezres tömeg korrekt informálását, tájékoztatását tekintjük a FigyelőNet elsődleges feladatának.

Az FN.hu azonban közel sem csupán egy közéleti, üzleti hírújság. A hírek, elemzések és adatszolgáltatások (tőzsdei és devizapiaci adatok, kereshető törvénytár, banki kalkulátorok, időjárási és közlekedési információk) mellett könnyedebb témákat is nyújt. A szájt 2011 végén beleolvadt a Hír24-be.

 

[» Back to MATRIX «]

     
National Geographic

National Geographic

» Geographic.hu

A site saját, napi frissítésű tartalma mellett betekintést ad a National Geographic Magazin és a National Geographic Kids gyerekmagazin tartalmába, valamint azokat képes és szöveges webtartalmakkal ki is egészíti. Az oldal a nyomtatott kiadáshoz hasonlóan a földrajztudomány, az állat- és növényvilág, illetve a természeti környezet legelterjedtebb ismeretterjesztő fóruma. Színvonalas cikkei társadalomtörténeti kordokumentumok is: tájak, országok, metropoliszok, népek életviszonyairól adnak értékes képi és tárgyi ismeretet.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Házi Patika

Házi Patika

» Házi Patika.com

A HáziPatika.com Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb tematikus egészségügyi portálja. Célja, hogy értékes, korszerű és szakmailag hiteles, az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat juttasson el elsősorban a nem szakmabeli olvasókhoz. A HáziPatika.com oldalait havonta közel egymillió olvasó keresi fel. A naponta frissülő egészségügyi hírek mellett több mint háromezer cikk, kiemelt rovatok, betegséglexikon, egészségügyi adatbázisok, tesztek, kalkulátorok, vizsgálatok, laboreredmény-értelmező, számos interaktív szolgáltatás és webáruház várja az érdeklődőket.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Hír 24

Hír 24

» Hír 24.hu

A hir24.hu a híreket tömören közlő, sokszínű forrásokból dolgozva a hírek esszenciáját nyújtó hírportál. Az oldal gyakorlatilag mindent tálal, ami érdeklődésre tarthat számot: komoly témákat ugyanúgy, mint könnyed bulvárhíreket. Egy-egy hír legfeljebb hat-hét sort ér meg ezen az oldalon, ebből adódóan a hir24.hu azokra számít, akik villámgyorsan, a hírek lényegéről szeretnének tájékozódni. A hírportál célja elsősorban a hírelsőbbség elérése.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Nők Lapja Café

NLCafé

» NLCafé

Az NLCafé Magyarország piacvezető online, női magazinja. Fontos és felelősségteljes szerep a miénk, mert ha egy weboldal naponta több százezer olvasót ér el, akkor nemcsak a szórakoztatás, hanem a társadalmi szerepvállalás is a feladatai közé tartozik.

Az NLCafét olyan, arcukat bátran vállaló újságírók készítik, akik nemcsak írni, de olvasni is szeretik az oldalt és ez az első betűtől az utolsó képig meg is látszik rajta. Hiszünk a közösség erejében és a hétköznapi csodákban, ha kell rászoruló gyerekek 33 kívánságát teljesítjük, de ahhoz is van energiánk, hogy az olvasók segítségével megkeressük az ország kedvenc tanárát.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Startapró

Startapró

» Startapro.hu

A Startapró Magyarország egyik legpatinásabb aprós piaci szereplője. Könnyű kezelhetőségével és ingyenes használatával havonta közel félmillió látogatót vonz. Az oldalon minden kategória képviselteti magát az állástól a használtautóig, a szolgáltatástól a kisállatokig, legnépszerűbb közülük mégis az ingatlan, egyedül ebben majd' 200 000 hirdetés található. Az oldal népszerűségének kulcsa a hatékonyság: a hirdetők és az érdeklődők egymásra találását számos egyedi funkció segíti, mint amilyen a kategóriánként egyedi részletes kereső vagy a látogatók érdeklődését figyelembe vevő hirdetésajánló-rendszer.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Startlap

Startlap

» Startlap.hu

A Startlapot » mi alkottuk meg és 2007-ben még Magyarország legkedveltebb weboldala volt. Naponta több mint 1 millió egyedi látogató kereste fel a Startlapot.

A Startlap azóta is a portfólió egyik legfontosabb belépőkapuja, a Startlap nyitóoldalon 2015-ben még mindig 600 ezer felhasználó fordul meg naponta értékes tartalom után kutatva. Az 1999-ben indított termék népszerűsége annak ellenére töretlen, hogy a látogatói szokások nagyot változtak az utóbbi időkben.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Story Online

Story Online

» Story Online.hu

A StoryOnline.hu naponta 10-15 új sztárcikkel frissülő friendly gossip site. Egy hiteles, megbízható és aktuális tartalmakat közlő oldal, ahol a cikkeket folyamatosan frissülő videotár és gazdag fotógaléria színesíti.

Női extra rovatában a mindennapi nők életét és a hétköznapokat segítő tippeket, trükköket és praktikákat közöl család, egészség, szépség és divat témakörben. Küldd be! rovatával és „anyag-feltöltő" platformjával még interaktívabbá teszi a Story magazin és olvasói, a StoryOnline és felhasználói közötti kapcsolatot. A felhasználó és olvasó maga is zsurnalisztává válhat, és ezzel még honoráriumra is szert tehet.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Vezess.hu

Vezess.hu

» Vezess.hu

A Vezess.hu online autós magazin, amely egyaránt szól az autózás szerelmeseihez és az autóra mint használati eszközre tekintő olvasókhoz. Ha csak vágyakozik, vagy éppen autóvásárlás előtt áll, hasznos információkkal segítünk. Objektív tesztjeink, friss híreink, átfogó adatbázisaink, szórakoztató videóink és könnyed magazinanyagaink segítenek eligazodni az autók és a közlekedés világában.

 

[» Back to MATRIX «]

     
Wellness Café

Wellness Café

» Wellness Café.hu

A wellnesscafe.hu egy friss, fiatalos, lendületes, a wellness minden szegmensével foglalkozó weboldal, mely naprakész információkat szolgáltat a diéta, a táplálkozás, a mozgás, az egészség, a szépség és a lélekápolás tematikáján belül. Praktikus és hasznos tanácsokkal látja el az egészségtudatos olvasókat, segít a testi-lelki harmónia megteremtésében. Olyan egyedülálló tartalmat kínálunk, mellyel az oldalra látogató a legjobbat hozhatja ki magából: sikeresen lefogyhat, kész edzéstervekkel formálhatja alakját, szépülhet, feltöltődhet önbizalommal, és egészséges receptekkel teljes életmódot válthat. A célcsoportunk tagjai elsősorban azok a 18–35 éves, AB státuszú nők, akiknek fontos az egészséges életmód, nyitott szemléletűek, főként városban laknak, és gyakori internetezők. A wellnesscafe.hu a 21. századi nő kihagyhatatlan portálja, melyre nap mint nap érdemes visszatérnie!

 

[» Back to MATRIX «]

FOLYTATÁS HAMAROSAN...

 Web Matrix

Want to know more?

» Check out the Web Matrix .

 

PERSONAL WEB

Please support the CyberGuru Projects!
(Kérlek támogasd a CyberGuru projekteket!)

YOUR support keeps this site running. Thank you!
(A TE támogatásodra is szükség van!)

Tetra Trinity

 


         

CyberGuru                         

 

home | biography | education and studies | professional life | references | archives | art | library | photography

Last updated: 11-03-2018