"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         

         
 

[« vissza ]

[ » Spirituális Ezotéria Könyvtár « ]
» keret nélkül «

[ előre » ]

Tarr Bence László

Angyal Teszt

MILYEN KAPCSOLATBAN ÁLL ÖN AZ ANGYALOKKAL?

- Angel Test -

2009.

Az alábbiakban Ön tesztelheti milyen minőségben ápolja kapcsolatát angyalaival. Kérjük, hogy a kérdésekre adható válaszok közül az Önre legjellemzőbbet válassza, vagy jelölje meg azt az állítást, amivel intuitív módon a legjobban egyetért.

Az Angyal Válaszol

1. Az angyalokról az a véleményem…

a., - Nem léteznek.  Legfeljebb a gyermeki fantázia karácsonyi világában. A középkori babonás gondolkodás maradványa ez a képzet. Nem léteznek az embernél magasabb rendű lények, pláne nem olyanok akik jóindulatúak felénk.

b., - Gyermekként még hittem bennük, mert jó volt azt gondolni, hogy a karácsonyi ajándékokat egy angyal teszi a fa alá. Néha karácsonykor, mikor emelkedettebb hangulatban vagyok a szívem nagyot dobban, és mélyén úgy érzem, valami megérinti lelkemet.

c., - Ha nem is hatalmas ragyogó szárnyas alakban, de hiszem, hogy léteznek. Kell lennie az embernél magasabb rendű és értelmű lényeknek ebben a világban is, akik vigyázzák, az emberek fejlődését, nehogy túl nagy kárt tegyenek magukban és környezetükben.

2. Ha léteznek angyalok…

a., - …akkor sem kerülnek kapcsolatban akárkivel. Gondolom csak nagyon ritkán, és csak a kiválasztott emberekkel veszik fel a kapcsolatot; a szentekkel, prófétákkal.

b., - …akkor is nehéz velük felvenni a kapcsolatot. Hosszas lelki megtisztulás kell, hogy megelőzze a kapcsolatteremtést. Csak az emelkedett lelkületű emberek léphetnek velük érintkezésbe.

c., - …akkor mindenkivel folyamatosan kapcsolatban kell, hogy álljanak. Csak az emberek tesznek egymás között különbséget. Az angyalok közvetlenül az ember szívébe látnak, és csak a benső igazságát ismerik.

3. Az angyalok a sors felvigyázói és az élet őrzői

a., - Nem tapasztaltam, hogy az én életemet bármilyen felső hatalom irányítaná vagy befolyásolná. Csak szerencsés és szerencsétlen véletlenek láncolata befolyásol.

b., - Volt már életemben olyan nem várt örömteli esemény, amely az egész életemet megváltoztatta, új irányba terelte. Ilyenkor szeretném azt gondolni, valami felsőbb hatalom hatására történt mindez.

c. - Többször is előfordul, hogy úgy érzem valami áldott szerencse kísér életemben. Például pont akkor érkezem egy térre, amikor egy fontos ismerősöm arra jár, vagy pont lekésem azt a buszt ami, később 2 megálló közt lerobban. Mintha valaki terelgetne és vigyázna reám. Ilyenkor jószerencsém meg is köszönöm az „égieknek”.

4. Angyalok és démonok

a., - Annál már csak az rosszabb, ha valaki a démonok létezésében is hisz. A világban minden csupa természeti hatóerő, csak a rossz magatartás felett érzett kényszeres képzetek nagyítódnak fel, mikor valaki démoni erőktől kezd félni.

b., - Vannak helyek és helyzetek, amik rossz érzéseket keltenek bennem, anélkül, hogy tudnám ezek igazi okát. Ilyenkor úgy érzem valami ártalom érhet, valami ártó szándék „sugárzik” felém. Ezért ilyenkor ezeket a helyeket és helyzeteket igyekszem elkerülni.

c., - Amikor valami taszít vagy megijeszt befelé tekintek. Megvizsgálom mi az ami  miatt így érzek, és törekszem magamban tetten érni a félelem forrását. Tudom, hogy csak bennem születnek a képzetek minden rosszról. A félelmek egyedül az én démonjaim.

5.  A lelkiismeret hangja

a., - Ha valamivel kapcsolatban amit tenni készülök, megszólal bennem egy fékezőerő, mindig eszembe jut, hogy valójában a gyávaságom miatt torpanok meg. Csak a „bevállalósak” jutnak előre.

b., - Ha lelkiismeret-furdalást érzek, igyekszem mélyebbre nézni, és megvizsgálom, mi ennek a rossz érzésnek a forrása. Előfordul, hogy ez az önvizsgálat elég ahhoz, hogy a rossz érzésem elmúljon.

c., - Ha bennem megszólal a lelkiismeret hangja, azonnal megtorpanok, és éber figyelemmel tekintek szét, hogy rajtakapjam magam mit is készültem „elkövetni”. Sohasem hagyom figyelmen kívül ezt a benső figyelmeztető hangot.

6. Álmaimban…

a., - Előfordul, hogy kimerültségemben mindenféle képtelen dolgot fantáziálok. De sohasem repültem, és nem is találkoztam semmiféle olyan álombéli teremtménnyel, akitől bármi értelmeset vagy bölcset hallottam volna.

b., - Előfordult már, hogy álmomban repültem. Ilyenkor van, hogy csodálatos helyekre képzelem magam. Ezeket benső vágyaim kivetüléseinek tartom.

c., - Gyakran álmodom más bölcs emberek, vagy álombéli teremtmények társaságával. Ha nem is emlékszem pontosan miről is szólnak ezek a találkozásuk, érzem és tudom, hogy nagyon fontos dolgokról esik szó. Úgy érzem ezek tanító-álmok, amikből meg kell tanulnom valamit.

7. A természetfeletti észlelése

a., - Még sohasem láttam semmiféle természetfeletti megnyilvánulást. Azt meg végképp képtelen vagyok elképzelni, hogy egy tollas-szárnyú fazon átrepüljön a hálószobámon.

b., - Van, hogy úgy érzem, nem vagyok teljesen egyedül. Ez az érzés kicsit nyomasztónak is tűnik, ilyenkor gyakran megijedek, és gyorsan társaságot keresek magamnak.

c., - Előfordul, hogy keresem a kapcsolatot a „láthatatlan” világgal. Kártyát vetek, meditálok, keresem a jelzés értékű szokatlan eseményeket, figyelek a természetfeletti megnyilvánulásaira.

8. Szemtől szembe

a., - Ha lefekvéskor egy ragyogó fényforrás jelenne meg szobámban, gömbvillámra vagy tűzre gondolnék, és hívnám a tűzoltóságot.

b., - Ha becsukott szemeim mögött egy arcot látok, arra gondolok, hogy egy ismeretlen ismerősé, akivel aznap az utcán találkozhattam. Igyekszem ezeket elhessegetni.

c., - Amikor este lefekszem és becsukott pilláim mögött ragyogó fényben úszó alak jelenik meg, örömmel köszöntöm, mert tudom, hogy becses vendégem érkezik…

9. Benső pár-beszéd

a., - Minden ember beszél magában. Ez amolyan születési defektus mindenkinél. Én is gyakran mondogatok magamban mindenféle ostobaságot.

b., - Néha rajtakapom magam, hogy csak belül mondom ki magamban, mit is gondolok igazából. Ilyenkor szégyellem magam, hogy nem mondom ki, mit is érzek belül.

c., - Ami a szívemen a számon. Nem engedem meg, hogy benső meghasonlottságban éljek. Viszont mindig szívből szól amit mondok, elő sem fordulhat, hogy bántó legyek másokkal.

10. Az őrangyalod hangján

a., - Tudathasadásnak tartom, mikor valaki benső hangokat hall. Orvoshoz szaladnék, ha velem ilyesmi történne.

b., - Volt már olyan képzetem, mintha valaki megszólalt volna a fejemben. Ilyenkor mindig nagyon kimerült voltam. Nem igazán emlékszem mit is mondott.

c., - Isten, bensőnk hangján, az „angyalok nyelvén” keresztül folyamatosan beszél hozzánk. Nem az a dicsőség, hogy Isten hozzánk beszél, hanem hogy készen állunk meghallani, mit is üzen nekünk, hírvivőivel.

ÉRTÉKELÉS

Ha válaszai közt a legtöbb az a.) sorokból kerül ki, akkor:

- Ön jóval inkább materialista, mint a többség, életét leginkább az anyagi lét feladatainak kötelességszerű teljesítése köti le. Érdemes lenne megpróbálnia kicsit mélyebben látni a világot.

Ha válaszai közt a többség a b.) sorokból kerül ki, akkor:

- Ön sok tekintetben spirituális érzületű, ám még sokat jelentenek Önnek a kevésbé fontos dolgok is. A felszínes spirituálisnak tűnő értékek közt vegye észre a valódi múlhatatlant, befelé figyelve találja meg azokat az értékeket, amik egy teljesebb élet útravalói.

Ha válaszai közt a legtöbb a c.) sorból kerül ki, akkor:

- Ön igazi spirituális ember! Életét magasabb szempontok vezérlik, képes észrevenni a másokban és a dolgokban rejlő mélyebb tartalmat is. Tartsa meg ezt a szép szokását, éljen mindig boldogabban maga és mások örömére is!

» ANGYAL KÁRTYA Jóslás

» Spirituális Ezotéria - Léteznek-e Angyalok?
» Spirituális Ezotéria - Az Angyal Válaszol
»
Spirituális Ezotéria - » Spirituális Teszt | » Szerelem Teszt | » Szerencse Teszt | » Tarot Teszt

» Hermetika - Angyali hierarchia
» Hermetika - Mágia és Okkultizmus Könyvtár

Light

Kérlek támogasd a Spirituális Ezotéria Könyvtárat!
(Please support the Esoteric Library!)

A TE támogatásodra is szükség van!
(YOUR support keeps this site running. Thank you!)

Scarabeus


         

                         

 
[« vissza ]

Creative Commons License

[ előre »]

Web Matrix

buddhism | hinduism | taoism | hermetics | anthropology | philosophy | religion | spiritualism | parapsychology | medicine | transhumanism | ufology

Last updated: 21-03-2010