"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         

         
 
[« vissza ]

[ elõre »]

   

Tarr Dániel

Szerelmi Mágia

Szerelmi praktikák

- Love Magic -

[2010]

A szerelemi mágia egyidős az emberiséggel – a kérdések mitsem változtak az évezredek során: Hogyan leszek szebb és vonzóbb? Hogyan fiatalodhatok meg? Hogyan lesz gyönyörű, egészséges és ellenálló a testem? Hogyan növelhetem meg a vonzerőmet? Hogyan lesz jobb a szexuális életem? Hogyan leszek boldogabb?  Hogyan szerezzem meg akibe beleszerettem és hogyan tartsam meg, akit már megszereztem?

Hogy mi a szerelmi mágia?

Képzelje el azt, hogy olyan tudás birtokában van, ami teljesen megőrjíti a férfiakat vagy nőket! Képzelje el, hogy ön a partnere számára a tökéletes - ön minden vágyának forrása - függetlenül attól, hogyan néz ki! Képzelje el, hogy olyan hipnotikus varázserő birtokában van, amivel úgy megbabonázhatja a kiszemelt férfit vagy nőt, hogy az minden kívánságát teljesíti! Képzelje el, hogy olyan hatalommal bír, hogy minden férfi vagy nő térden állva könyörög az ön szerelméért!  Ez a szerelmi mágia.

Az a mágikus titok, amivel rabbá tehetjük álmaink párját, mellyel úgy irányíthatjuk párunkat, ahogy akarjuk, és melynek segítségével hihetetlen élvezetekhez és csodálatos szexhez juthatunk! Szabadon kiélvezhetjük a hatalmunkat, amikor a másik fél a rabunkká válik! Élvezhetjük és megtapasztalhatjuk azt a földöntúli kielégülést, ami kevés embernek adatik meg. Ha gyakoroljuk a szerelmi mágiát, soha többet nem kell aggódnunk párkapcsolati problémák miatt! Szexik, magabiztosak, elégedettek és boldogak leszünk. Ez a szerelmi mágia.

A szerelmi mágia olyan misztikus szerelmi praktikák ősi tárháza, amelyek gyökereinél fogva alakítják át szerelmi és szexuális életünket. Olyan múltba vesző okkult tudás, amely ellenálhatatlan vonzerőt és mágikus hatalmat biztosít nekünk, hogy megszerezzük azt akit akarunk és szerelmünk erejével uralkodhassunk rajta. Ilyen értelemben a szerelmi mágia maleficium, azaz boszorkányság.

A leggyakrabban alkalmazott szerelmi boszorkányságok a következők:

Szerelem felkeltése

A szerelem felkeltése az a varázslat, amely arra irányul hogy az áldozat „belénk zúgjon”. A legegyszerűbb formája a rituális gyertyagyújtás, amikor a szerelmünk szívében „lángra lobbantjuk a szerelmet”.

Clavicula Salomonis - Szeremi pecsét

Másik legelterjedtebb formája a szerelmi bájital vagy szerelmi bájkehely elkészítése, melynek lényege, hogy a szerelemkehelyben elkészített nedüt megitassuk áldozatunkkal. A különböző  afrozodiákumokat (szexuális vágyfokozókat) és holdfényben feltöltött szereket is magába foglaló bájital elfogyasztása után rövidesen a célpontot legyőzhetetlen szerelmi vágy járja át és nem bír ellenállni a csábításnak. Megőrjíti a szerelem és holdkórossá válva minden kívánságunkat teljesíti.

Szerelmi kötés (Megkötés)

A leggyakrabban alkalmazott szerelmi mágia a szerelmi kötés vagy megkötés, ami a szerelem megtartására irányul. A leggyakrabban két babát készítenek, ellátják őket személyes vonásokkal, majd vörös fonállal egymáshoz kötik őket. A fonalon csomókkal nyomatékosítják a mágikus szándékot.

A kötés akkor is működik, ha csak az egyik fél alkalmazza, de ha ezt a másik tudta és beleegyezése nélkül teszi, az már fekete mágiának számít, és negatív sorsot vonz be. A kötés akkor nem minősül fekete mágiának, ha a felek együtt, egymás jelenlétében, közös akarattal alkalmazzák.

Az ártatlannak tűnő szerelmi varázslat, a megkötés sem annyira veszélytelen, mint ahogyan elsőre gondolnánk. Az ilyen megkötés ugyanúgy lezárja a másik mágikus terét, korlátozza mentális szabadságát, és befolyásolja a mágikus erők működését, mint a klasszikus rontás. A botcsinálta boszorkányt kínos meglepetés érheti, amikor rájön, hogy nemcsak a másik szerelmét csikarta ki, de maga sem tud szabadulni, mivel a megkötés rá is éppúgy vonatkozik, mint erőszakosan megszerzett párjára.

Szerelmi oldás (Eloldozás)

A szerelmi oldás a kihűlt szerelem lezárására és a partner eloldozására, elengedésére irányul. Ez a tűzvarázslat elűzi a félresiklott szerelmet, vagy lezárja az olyan személyes kapcsolatokat, amelyeket nem óhajtanak tovább folytatni.

A varázslat lényege, hogy mindent elégessünk, ami a másik emberhez köt. Minden személyes és mágikus tárgyat tűzbe kell vetni és a tűz belobbantásához rá kell vetni az illető fényképét vagy egy darabka papirost az illető nevével. Ha túl sok mindentől szeretnénk megszabadulni, máglyát is rakhatunk a varázslathoz, és vessük bele az illető összes holmiját. Lényeges, hogy a tűz nagy lángon égjen és hamun kívül semmi mást ne hagyjon maga után. A hamut azután vagy ássuk el, vagy mossuk el (öntsük a (le)folyóba).

Szabaduljunk meg mindentől, ami a kellemetlenné lett személyhez köt minket: ajándékoktól, fényképektől, ruháktól, tárgyaktól és minden ehhez hasonlótól! Az ékszerek semmiképpen sem maradhatnak, ezektől is meg kell válni. Ha van ilyen a birtokukban, adjanak túl rajta!

Legyen nagyon óvatos ezzel a varázslattal, mert örökre szól, ezért kétszer is gondolja meg, mielőtt belefog! Szörnyen erős hatású és többnyire visszavonhatatlan.

Szerelmi rontás (Átok)

Rontás az, amikor valaki fekete mágiával azt kívánja elérni, hogy egy másik emberrel rossz dolog történjen, azaz megátkozza. Általában féltékenység, irigység, rosszindulat áll ennek a hátterében és leginkább arra irányul, hogy egy szerelmes párt szétválasszon.

A szerelmi rontás egy nagyon ártalmas beavatkozás, melynek eredménye a "sajgó" szív, a gyenge szívműködés, légszomj, nyomó érzés a mellkason. A hivatásos szerelmi boszorkányok a célpont külsőségeivel felruházott viaszbabán a köldök és a szívcsakra mellett rendszerint tűt szúrnak a homlokcsakrába is, ennek eredménye a fejfájás vagy a ködös, kissé zavart tudatállapot, egyfajta kábaság, s a nem kívánt, rögeszmeszerű gondolatok egy másik személyről vagy helyzetről.

Ha az áldozat valamiért gyengébb az átlagnál, vagy a varázslatot előállító mágus ereje nagy, az áldozat ténylegesen, fizikai értelemben is tönkremehet, akár meg is halhat. A legerősebb ilyen varázslatokat a mokumbo, akondomblé, a szonterio, illetve a vudu szertartásaihoz kötik.

Az ilyen jellegű és ennél hatalmasabb szerelmi praktikákat azonban jobb ha inkább rejtve hagyjuk...

Ne játszunk a tűzzel! Nem érdemes másokat akaratuk ellenére magunkhoz láncolni szerelmi kötésekkel, mert a végén mi nem tudunk majd szabadulni tőle, ha eljön az ideje. Nem érdemes a haragosra rontást küldeni, mert hamar visszacsattan rajtunk... A mágiában egyfajta mágikus etika működik és aki nem veszi figyelembe, az pórul jár: amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza.

Az a varázsló vagy boszorkány, aki a fekete mágia eszközeivel dolgozik a szerelmi varázslat alkalmával, ártalmas és veszélyes, hiszen minden sötét praktika támadás az ember „mágikus teste” ellen! Erejétől függően a mágus végzetesen beleavatkozhat mások mágikus-energia-háztartásába, lelki-szellemi-érzelmi működésébe, és romlásba döntheti a mágia célpontját, de akár a megrendelőt vagy saját magát is. A szerelmi mágiát gyakorló varázsló megbocsáthatatlan játszmákba kezd a lelkek karmikus feladataival, és eltérítheti őket valódi életfeladatuktól...

A szerelmi mágiának az egyetlen tiszta formája a tantrikus mágia, amely nemcsak szexuálmágiára korlátozódik, hanem lényegében a női-férfi erők harmóniájára épülő teremtő mágia. A tantrikus mágia a férfi-női egyenlőség és egyensúly megteremtése mágikus erőik összehangolásán és egyesítésén keresztül. Ezt viszont csakis közösen, közös akarattal és együttes erővel lehet elérni, egymás felé forduló őszinteséggel, sok-sok türelemmel és szeretettel. Ez a csodálatos, hatalmas, legyőzhetetlen és mindent elsöprő igaz szerelem. Ez a valódi szerelmi mágia.

Rituálék meghatározott tárgyakkal

Szerelmi igézés medállal

Szükséges hozzá:

 • egy rézmedál
 • egy arany nyaklánc illetve
 • egy zöld vagy rózsaszín szalag
 • egy véső

A szertartás menete:
Hatásosabb a medál, ha április 20-a és szeptember 20-a között készül egy pénteki napon.
Ha van vésője, vésse a hátoldalára a 165-ös számot és az 'Uránusz' szót; ha nincs, akkor írja fel ezeket egy darab papírra, azt pedig ragassza a medál hátoldalára. Fűzze a láncra (vagy a szalagra), és viselje a nyakában. Mondja el minden reggel a következő ráolvasást:

"Uránusz, adj ...-nak/nek (itt mondja választottja nevét) szárnyakat,
hogy ma hozzám szálljon
és örökre itt maradjon.
Úgy legyen."

Szerelmi igézés almával

Szükséges hozzá:

 • egy alma
 • egy toll (vagy töltőtoll), amit még soha nem használtak
 • egy rózsaszínű papírcetli
 • egy rózsaszínű szalag
 • egy rózsaszirom

A szertartás menete:
Az almát pénteki reggelen kell szedni (vagy vásárolni).
Írja fel a rózsaszínű cetlire a tollal az ön és a szeretett ember nevét. Felezze meg az almát és távolítsa el a magházat. Sodorja össze a papírt és dugja a rózsaszirommal együtt az így keletkezett üregbe. Illessze össze újra és kösse át a rózsaszínű szalaggal az almafeleket. Tegye az almát teliholdkor a szerelme ágya alá és hagyja ott 48 órán át.


Szerelmi Mágia

Szerelmi igézés hajtincsekkel

Szükséges hozzá:

 • néhány saját hajszál
 • választottja néhány hajszála
 • egy vörös fonal
 • néhány csepp orgonaillatú parfüm
 • esetleg egy fehér gyertya

A szertartás menete:
Ezt a rituálét az első holdnegyedben kell végezni.
Kösse össze a hajszálakat a vörös szalaggal. Cseppentsen rá a parfümből és közben mondja háromszor a következő varázsigéket:

"Eme tettel, mely összeköti hajszálunkat,
egyesítem szíveinket örökre a szerelemben.
Eme parfümmel, mely árasztja illatát,
áthatom életét örökre az enyémmel.
Így legyen."

Tegye a hajcsomót egy olyan helyre, ahol választottja gyakran megfordul, vagy égesse el a fehér gyertya lángjában.

Szerelmi igézés képpel

Szükséges hozzá:

 • egy keselyű vagy sas képe
 • egy galamb képe
 • néhány csepp citromillatú parfüm
 • egy sárga fonal
 • egy sárga szöveterszény

A szertartás menete:
Ezt a szertartást egy teliholdas estén kell kezdeni.
Helyezze a két képet egymásra úgy, hogy az állatok egymás felé nézzenek, és cseppentsen rájuk a parfümből. Tekerje össze a képeket, kösse át a sárga szalaggal és égesse el az egészet.
Szórja a keletkezett hamut az anyagerszénybe és függessze azt egy fára hét egymást követő éjszakán. Dörzsölje meg az áhított partner kezét egy kis hamuval és mormolja közben az alábbi varázsszavakat:

"Eme hamuval, mely érinti kezedet,
Megérintem szívedet, és megtartom örökre.
Így legyen."

Szerelmi igézés szalaggal

Szükséges hozzá:

 • egy vörös szalag
 • néhány csepp pézsmaillatú parfüm

A szertartás menete:
Ezt a rituálét egy pénteki napon kell kezdeni.
Cseppentsen a parfümből a vörös szalagra. Éjfélkor kössön rá egy csomót és ismételje közben az alábbi varázsformulát:

"Eme csomó által, mely most keletkezik,
egybekötöm a mi sorsunkat.
Így legyen."

Ismételje meg a szertartást hét egymást követő estén.

 

» Spirituális Ezotéria - Hétköznapi varázslatok

 

Kérlek támogasd a Hermetikus Könyvtárat!
(Please support the Hermetic Magic Library!)

A TE támogatásodra is szükség van!
(YOUR support keeps this site running. Thank you!)

Caduceus

 

 

         

                         

 
 
[« vissza ]

Creative Commons License

[ elõre »]

Web Matrix

buddhism | hinduism | taoism | hermetics | anthropology | philosophy | religion | spiritualism | parapsychology | medicine | transhumanism | ufology

Last updated: 11-02-2011