"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         

         
 
[« vissza ]

[» Alternatív Gyógyászat Könyvtár «]
» keret nélkül «

[ előre »]

Kristóf Katalin - Tarr Dániel

NES terápia

- NES Therapy -

2009.

NES Terápia - Nutri Energetics Systems

NES (Nutri Energetics Systems)

A Nutri-Energetics System (NES) egy forradalmian új, számítógépes állapotfelmérésen alapuló terápiás eljárás, melyet Peter Fraser és Harry Massey fejlesztett ki. A NES egy olyan új, forradalmi megközelítést jelent az integratív, holisztikus egészséggyógyászat területén, amely az emberi testmező terén végzett évtizedes kutatásokon alapszik. Az emberi testmező egy testen belüli strukturált energetikai információs háló, amely a az általános egészségi állapotunkat és jólétünket befolyásolja.

Emberek ezrei használják világszerte a NES-t azért, hogy élvezhessék a vitalitás (életerő) megnövekedett szintjét és hogy segítséget kapjanak érzelmi és fizikai jólétük helyreállításában és egészségi szintjük emelésében.

A NES rendszer az emberi testmező kutatásainak élvonalában áll – annak a független kutatásnak, amely az emberi test energia és információs mezejét vizsgálja. A NES tudományos modellje szerint a test a fizikai, kémiai, érzelmi, energia és memória aspektusok kombinációja, melyek mindegyikét az emberi testmező (Human Body Field (HBF)) vezérli, amely központi vezérlő, kontroll- (ellenőrző) mechanizmusként működik.

Ez a forradalmi kutatás elkezdte feltárni az emberi testmező szerkezetét és működését. Egy olyan áttörést jelentő technológiát sikerült megalkotni, amely képes az emberi testmező analizálására (elemzésére). A NES professzionális szoftver és az információs cseppek lehetővé teszik számunkra, hogy javítsunk az egészségi állapoton, és befolyásolhassuk azokat kiváltó problémákat, amelyekre a módszer segítségével rábukkanunk.


Egészségügyi dolgozók és szolgáltatók ezrei használják világszerte a NES rendszert a fő terápiák mellett kiegészítő terápiaként és szignifikáns sikerekről számolhatunk be az emberek egészségének fenntartásában és jólétük szintjének emelésében nyújtott segítségnyújtás területén. A Medic-Poliklinikán is kiegészítő terápiaként alkalmuzzuk a NES-t.

Testünknek információra van szüksége

Általános jólétünk a test biokémiájától és komplex fiziológiájától függ. A bioenergetikai kutatások azt sugallják, hogy a fizikai test rétegei alatt helyezkedik el az emberi testmező (információk és energiák komplex, strukturált hálózata). Úgy tűnik, hogy az emberi testmező tölti be a legfőbb irányító szerepet a fiziológia számára. Az emberi testmező torzulásai a test információs áramlásának torzulásához vezethetnek. Értelemszerűen az összezavart üzenetek, amelyek a testhez érkeznek bizonyos egészségi problémákhoz kapcsolódhatnak és bizonyos szimptómákat vagy betegségeket, gyengélkedéseket idézhetnek elő.

Az emberi testmező integritásának helyreállítása

Az emberi testmező torzulását jelzi amikor az “nyomottnak”, levertnek vagy kimerültnek érezzük magunkat. Az emberi testmező torzulásait a NES professzionális software képes kimutatni és NES Infoceutical info-cseppek segítségével célba venni. A (folyadék) cseppek olyan kódolt anyagokat tartalmaznak, amelyek azokat az információkat tartalmazzák, amelyekre az egészséges testnek szüksége van.

A NES infocseppek csepegtető üvegcsében kerülnek kiszerelésre, amelyeknek a használata könnyű. Egyszerűen feloldjuk a kívánt számú cseppet egy pohár vízben és megisszuk. A cseppek igen sokoldalú hatást fejtenek ki és nem lépnek kölcsönhatásba más gyógynövénnyel, vitaminnal, táplálék kiegészítővel vagy gyógyszerrel, amelyeket már szed.

NES (Nutri Energetics Systems)

Az emberi testmező (Human Body Field (HBF))

A biokémia azt kutatja, hogy az atomok hogyan alakulnak molekulákká, és hogy ezek a molekulák hogyan lépnek kölcsönhatásba az élő szervezetben végbemenő rengeteg folyamat során. Amit a kémia nem mutat ki, hogy ezek hogyan és miért történnek. A modern kvantumfizika már ki tudja mutatni, hogy az atomok információátvitelen keresztül lépnek kölcsönhatásba egymással, és hogy ez az információ felelős azért, hogy az atomok hogyan kombinálódnak.

NES (Nutri Energetics Systems) QED Field

A biofizikusok az atomi információátvitel magyarázatát kiterjesztették a biológiai szervezetekre, és kimutatták, hogy ez az információátvitel hogyan hozza létre az élet létfontosságú összetevőit.

Ezek a vizsgálatok mutatták ki egy specifikus, információ alapú bio-mező létezését, amit emberi testmezőnek (Human Body-Field, HBF) hívnak. A HBF információátvitelen keresztül valósítja meg, hogy az élettelen kémiai vegyületek élő szervezetté szerveződjenek.

Kimutatták, hogy az emberi testmező integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezet főbb területeit. Ezen területek mindegyikének együtt kell működnie; egyik sem működik megfelelően a másik nélkül.

A testmező egy intelligens, strukturált rendszer és az emberi szervezet legfőbb ellenőrző mechanizmusa. A testmező (HBF) a következőket foglalja magában:

 • kémiai – A kémiai testet alkotó atomok és molekulák.
 • fizikai – A bennünket alkotó sejtek, szervek, csontok, szövetek, stb.
 • mentális – A gondolkodás, következtetés és tudatos cselekvés képessége.
 • érzelmi – Az érzelmek kifejezése, ami alapvető része annak, hogy kik is vagyunk.
 • memória – Rövid és hosszú távú memória, valamint a test sajátos képessége, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk, és milyen traumákat éltünk át a múltban.
 • energetikai – Különböző finom energia-mechanizmusok, amelyek a működéseink fontos területét képezik, ide tartoznak pl. az akupunktúrás meridiánok.

A testmező torzulása esetén a hozzá tartozó szabályozó és koordináló működések károsodnak, és a személy jóléte romlik. A testmező számos okból torzulhat, ilyenek a toxinok (mérgező anyagok), érzelmek, fizikai trauma, és az elektromágneses szennyezés is. Ha a testmező integritása helyreállítható, a szervezet öngyógyító ereje megerősödik, és a toxinokat ki tudja választani.

A NES alkalmazása

NES (Nutri Energetics Systems)

A Nutri-Energetics rendszer nem ad közvetlen diagnózist konkrét betegségekről és nem kezeli a fizikai vagy kémiai testet közvetlenül, nem változtatja meg a mentális állapotot, és nem avatkozik be érzelmi folyamatokba .

Ehelyett a NES program célja az ezeket a folyamatokat irányító és tápláló ellenőrző rendszer, a testmező (HBF) harmonizálása. Az információátadást torzító hatások korrigálásával a Nutri-Energetics kezelés helyreállítja a testmező integritását, és lehetővé teszi a szervezetnek a jólét visszaállítását.

A NES használható:

 • Önmagában, hogy korrigáljuk a testmezőben jelentkező fizikai, emócionális vagy mentális problémákat
 • A már folyamatban lévő napi egészség és testmozgás program részeként
 • Kiegészítőként, hogy fokozzuk más (egészségügyi) terápiák hatását

A teljes NES program mély holisztikus szinten működik, és hozzá igazítja az egyén testmezejét, az egyén saját ösztönös öngyógyító intelligenciájához. A NES természetesen hat és nem támadó módon idéz elő pozitív változásokat és segíti elő az általános jólétünket.

A NES jótékony hatásai

Ha az információs-cseppek használatát követően, az emberi testmező (HBF) integritása helyreállt, a test többek között a következőkkel válaszol:

 • Több energiánk van, mely jobban eloszlik a nap során
 • Jobban alszunk
 • Javult az immunrendszerünk
 
 • Harmonizált idegrendszeri működés
 • Kiegyensúlyozott endokrin működés
 • Tápanyagok jobb metaboilizmusa és normalizált emésztési funkciók

Amit a NES vizsgálatról tudni kell

Peter Fraser

 

A Peter Fraser által kifejlesztett NES professzionális rendszer egy kéz nagyságú szkenner eszközből egy NES számítógép szoftverből és szubatomikusan (kvantuminformációval) kódolt információs cseppekből áll.

A biofizika tudománya szerint, amelyen a NES is alapul, az emberi testmező integrálja és szabályozza a fizikai, kémiai, érzelmi, energetikai és memória kommunikációs csatornákat azáltal, hogy felügyeli a testen belüli információs transzfereket. Ha a testmező integritását helyreállítjuk, akkor a hatékony információs áramlást is helyreállítottuk. Ezzel a test természetes önfenntartó képessége, a helyreállító és gyógyító mechanizmusok optimális módon tudnak működni, elősegítve a vitalitást (életerőt) és a jólétet.

A biofizika magába olvasztja az élő szervezetek információs transzfereivel kapcsolatos legújabb kutatásokat és a fizika egyik ágához kapcsolódik - a Kvantum Elektro Dinamika (Quantum Electro Dynamics (QED)) mező elmélet-hez, amely magába foglalja az atomok közötti kommunikációval kapcsolatos tanulmányokat.

A biofizika megmutatja, hogy az emberi biológiai folyamatok teljes mértékben függenek az integrált kémiai, fizikai, mentális, érzelmi, memória és energiai aspektusok közötti akadálytalan kommunikációtól. Ennek az információnak az átadása messze túlmutat azon, amit csupán a biokémia révén meg lehetne magyarázni. Ha a test belső információs transzfer rendszere kiegyenlített, akkor a sejt, fiziológiai, mentális és energetikai folyamatai az optimális módon fognak működni.

A NES rendszer analizálja a testen belüli információ transzfert, azonosítja az esetleges problémákat és megnevezi a szükséges korrektív (javulást előidéző) információs cseppeket.

A NES szkennelés (pásztázás)

A NES program a testmező felmérésével kezdődik, amely abból áll, hogy egyszerűen ráhelyezzük a kezünket egy tenyér méretű szkennelő eszközre néhány percre. Élenjáró kutatók azt sugallják, hogy az emberi testmező (HBF) felelős a fizikai test fizikai, kémiai, mentális érzelmi és memória aspektusainak szabályozásáért és integrálásáért. Feltételezésünk szerint, melyet más úttörő kutatónk is osztanak azt jelzik, hogy a fizikai (testi) vagy érzelmi problémáink a testmezőnk információiból és energiáiból indulnak ki. Ha a testmezőnkben jelentkező egyes problémákat korrigáljuk (kijavítjuk), akkor fokozhatjuk testünk természetes működését, helyreállító és öngyógyító képességét.

NES (Nutri Energetics Systems) - Scanner

A NES szkennelés gyakorlatilag a testmezőnket pásztázza végig és megfigyeli (monitorozza) a kvantum szinten adott válaszok minőségét és aztán fontossági sorrendbe rendezi az eredményeket. A NES kutatás és elmélet feltárja, hogy ha a testmezőnk nem megfelelően válaszol, akkor az nem működik megfelelően: probléma van az energia reguláció és információ áramlás terén, és a testmező nem jól látja el feladatát abban, hogy a szervezet egészséges tudjon maradni és ön jól érezze magát. A NES pásztázás során több mint 145 testmező paraméter kerül vizsgálatra, melynek segítségével azonosíthatóak a csökkent energiaszintek és zavart információs útvonalak, amelyek összefüggésben állnak a fiziológia minden fontosabb területével.

A pásztázási folyamat végtelenül egyszerű. A páciens a szkennelő eszközre helyezi a kezét néhány percre, ezalatt 145 jóléti állapotot jelző tényező kerül automatikus analizálására (elemzésére). Az eredmények azonnal láthatóak, tiszta áttekinthető jól értelmezhető jelentések formájában. Ezek többek között a következőket mutatják ki:

 • A 16 fő szerv és a testrendszer állapota
 • Meridián és a belső szervek közötti kommunikáció egyensúlya
 • Szövetszintű rendellenességek, melyek a mikrobiológiai hatások eredményei
 • A metabolikus (anyagcsere) folyamatok állapota
 
 • Táplálkozási és anyagcsere (metabolizmus) problémák
 • Méreganyagokra (toxinokra) vonatkozó érzékenységek
 • Érzelmi egyensúly
 • Az izomzat és csontrendszer állapota
 • A Föld mezőivel való összehangoltság minősége (polaritás, geopatikus, mágneses mezők, stb.)

A szkennelés azonosítja azokat az információs cseppeket, amelyek segíthetnek azon információk helyreállításában, amely szükséges ahhoz, hogy a testmező visszatérhessen természetes működéséhez. Az információs cseppek visszaállítják a testmező kvantumdinamikai deformációt, és így a test homeosztázisa helyreáll.

A korrekciós folyamat

NES (Nutri Energetics Systems)

Azokat a problémákat, amelyeket a NES szkennelés feltárt, emberi testmező korrektorokkal vesszük célba (kiigazítókat használva javítjuk meg). A korrektorok szubatomi szinten kódolt mikro-nutriensek.

Ezeket 20 ml-es csepegtető üvegekben kerülnek forgalomba és szájon át veendők be. Az „infoneutikál”-nak vagy „info-cseppek”-nek nevezett készítményeket arra tervezték, hogy helyreállítsák az emberi testmező (HBF) integritását, amely az emberi test bioenergetikai mezőjében központi irányítószerepet játszik.

Az információs cseppek visszaállítják a testmező kvantumdinamikai deformációt, és így a test homeosztázisa helyreáll.

Az info-cseppek (Infoceuticals)

A NES program következő része az info-cseppek bevétele. Ezek olyan speciális folyékony készítmények, melyet cseppek formájában vízben oldva kell bevenni, aszerint a protokoll szerint, amelyet a NES terapeuta elmagyaráz. Minden fajta info-cseppet speciálisan készítenek el és információval látnak el, amely az emberi testmező különböző aspektusainak felelnek meg. A NES évtizedes kutatásokat vezetett arra, hogy meghatározza az adat összetételt minden egyes info-csepp számára és hogy egy olyan technológiát fejlesszen ki hogy ezt az információt bekódolja az info-cseppbe. Ezért az info-cseppek egyedülálló információkat tartalmaznak és teljes mértékben kompatibilisek más gyógynövényekkel, táplálék kiegészítőkkel, gyógyszerekkel vagy bármi mással, amit fogyasztunk.

Az Info-cseppek vizet, kis mennyiségű alkoholt (mint tartósítószer) és szub-atomi szinten kódolt mikrotápanyagokat tartalmaznak. A kódolt tápanyagok lépnek kapcsolatba a HBF-fel és természetes úton állítják helyre az integritását.

Az info-cseppeknek 4 típusa van - összesen 62 féle van belőlük:

 • Energetikai Driverek (vezérlők) [Energetic Drivers]
  A 16 Energetic Driver Info-csepp az információátvitelt segíti elő az egyes szervek között és energetizálja a testmezőt, hogy az irányíthassa az életműködéseket. Elindítják a szervek méregtelenedését és támogatják a sejtek, különösen az immunsejtek képződését.
 • Energetikai Integrátorok [Energetic Integrators]
  A 12 Energetic Integrator Info-csepp visszaállítja a kommunikációs utakat a szervek, sejtszervecskék és a szervezet több ezer különböző információ-szabályozása között. Az Energetic Integratorok magukban foglalják az akupunktúrás meridiánokat, a mentális működéseket és a szervezet érzelmi kommunikációját.
 • Energetikai Terrének (kb. terep/terület) [Energetic Terrains]
  A 16 Energetic Terrain Info-csepp megszünteti az emberi testmezőben az Energetic Terraine-ek által okozott, rendkívül káros energetikai zavarokat. Az Energetic Terrain-ek olyan jelentős információs mező hibákat okoznak, amelyek specifikus szövetekben és szervekben jelentkeznek, és kapcsolatban állnak a betegséget okozó mikróbákkal, mint a vírusok, baktériumok és gombák, stb.
 • Energetikai Sztárok [Energetic Stars]
  A 16 Energetic Star Info-csepp azokban az esetekben használható, amikor jelentős blokkok vannak a szervezet anyagcsere útjaiban és túlélő mechanizmusaiban. A Nutri-Energetics kezelés leghatékonyabb szintjét képviselik, és csak akkor használhatók, ha a korábbi Info-cseppek nem korrigálták teljes mértékben a testmező zavarait.

Az info-cseppek alkalmazása: Az eredmények értékelése alapján a vizsgáló személyre szabott programot állít össze az Info-cseppekből, ezek korrigálják az eltorzult testmezőt. A személyes Info-csepp program általában 2-5 különböző Info-cseppből áll, amit általában 1 hónapon át kell szedni (ez minden egyedi esetben változhat). A program leírásában szerepel, melyik cseppet kell bevenni az adott napon, és hogy hány cseppet kell bevenni. A cseppszám 3 és 28 között lehet a szükséges erősségtől függően.

Az info-cseppek bevétele: A szükséges mennyiségű cseppet egy pohár vízbe kell beletenni, és meg kell inni a vizet. Ha többféle cseppet kell szednie, hagyjon legalább 10 percet a két csepp között, azonban a cseppek bevehetők étkezés közben, táplálék kiegészítőkkel, és a nap bármely szakában.

Az info-cseppek hatása: Az emberek által viszonylag hamar észlelt hatás a jobb közérzet, ami az Info-cseppek szedésének elkezdése után néhány nappal jelentkezik. Jelentkezhetnek enyhe, átmeneti detoxifikációs (méregtelenítési) reakciók (izzadás, testszag, vizelet/széklet megváltozása, stb.). Néhány ember többet álmodik. Ez a méregtelenítési folyamat teljesen biztonságos, nem befolyásolja a gyógyszeres kezelést vagy az egyéb szedett táplálék-kiegészítőket, de néha kényelmetlen lehet, amikor a szervezet visszakapja a hatékony és hatásos működés képességét. Ha úgy érzi, hogy a méregtelenítés túl erős, hagyja ki az Info-cseppeket 3 napig, majd kezdje újra csökkentett adaggal. Ha például 6 cseppet szedett, 3 cseppel kezdje újra 3 naponként, és lassan építse fel újra. Ha észleli a detoxikációs tüneteket, de nem érzi elviselhetetlennek, folytassa a javasolt protokollt, de ne emelje a cseppek számát a következő szintre, csak ha már enyhültek vagy megszűntek a tünetek.

A Nutri-Energetics kezelés célja, hogy az adagot az enyhe reakció jelentkezéséig emeljük, majd azon a szinten tartsuk. Ez mutatja, hogy a szervezet a megfelelő sebességgel gyógyul. Ennek a folyamatnak a felgyorsítása fokozza az észlelhető tüneteket is. A gyógyulási folyamat során nagyon fontos, hogy sok vizet igyon, friss élelmiszereket egyen, tartózkodjon friss levegőn és mozogjon, ha tud, hogy biztosítsa a szervezete számára azt, ami az egyensúly kialakításához szükséges.

A több mint 62 féle info-csepp mindegyike 20 ml-es üvegben, beépített cseppentővel kerülnek kiszerelésre, ezért könnyen használhatók. Egyszerűen feloldjuk a cseppeket egy pohár vízben és már iható is! Nem zavarják a gyógynövényeket, vitaminokat, étrend kiegészítőket vagy gyógyszereket, amelyeket egyébként fogyasztunk.

Forrás: NES - Nutri Energetics Systems

Töltse le pdf-ben:

Peter Fraser - Harry Massey :
The Unturned Stone

Peter Fraser : The Coming Medical Revolution

Peter Fraser : 7 Major Principles of the Human Body-Field

NES (Nutri Energetics Systems) tájékoztató

NES tájékoztató (angol)

Kapcsolódó angol nyelvű weboldalak a NES módszerről:

NES - Nutri Energetics Systems Peter Fraser tudományos cikkei

Quantum Energy Medicine - NES

Videók a NES módszerről

» Alternatív Gyógyászat - NES Therapy (angol)
» Alternatív Gyógyászat - Voll-módszer

Kérlek adományozz a Alternatív Gyógyászat Könyvtár javára!
(Please support the Alternative Medicine Library by donating!)

A TE támogatásodra is szükség van!
(YOUR support keeps this site running. Thank you!)

Healing


         

                         

 
[« vissza ]

Creative Commons License

[ előre »]

Web Matrix

buddhism | hinduism | taoism | hermetics | anthropology | philosophy | religion | spiritualism | parapsychology | medicine | transhumanism | ufology

Last updated: 10-02-2010