"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         

         
 

[« vissza ]

[» Alternatív Gyógyászat Könyvtár «]
» keret nélkül «

[ előre »]

Tarr Dániel

Elektro-Akupunktúra

- Electro-Acupuncture -

2010.

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egyik ága, mely szerint szervezetünket energiapályák, ún. meridiánok hálózzák be. A meridiánokon helyezkednek el az akupunktúrás pontok. A szervezetben jelentkező problémák befolyásolását az elektroakupunktúra (EAV) alapelve szerint fizikailag is lehet irányítani, méghozzá úgy, hogy a kezeken és lábakon levő akupunktúrás pontokon található bőrön keresztül megmérjük az áramlás. Az elektroakupunktúrás készülék feltárja a testben a betegséggócokat és a nem megfelelően működő területeket. Az akupunktúrás pontok kezelése tűvel, nyomással vagy elektromágnessel egyaránt segíti a szervezet egyensúlyának a helyreállítását, így hatásos módszer az allergia kezelésében vagy méregtelenítésben is.

Akupunktúra

 

Mi az elektro-akupunktúra?

Az elektro-akupunktúra az élő szervezet energetikáját vizsgálja,és már akkor felfedezhetjük általa a betegséget, amikor még egyetlen műszerrel ki sem mutatható, sőt a paciens még tulajdonképpen jól érzi magát, ezért nincs is szándékában orvoshoz fordulni.

Betegsége azonban rejtett formában energia szinten már ott mutatkozik ,és ha semmit sem tesz ,vagy továbbra is úgy él ahogy addig, akkor bizony hamarosan manifesztálódik, fizikai formát ölt, és megjelenik mint pld :fejfájás, fáradtság, magas vérnyomás, érszűkület, izületi gyulladás, szívbetegség, vesebetegség, agyvérzés, daganatos, rákos betegség, stb.

Az elektro-akupunktúra elve

Minden szerv potenciálja mérhető. Egy 100 egységnyi skálán az egészséges szerv potenciálja 50. Ha beteg a szerv, akkor a mutató kilengése jelzi a szerv energetikai állapotát. Ha gyulladásban van a szerv, akkor a szervnek alacsony az ellenállása, tehát magas értéket kapunk.

Degeneratív elváltozásnál a szerv ellenállása magas, potenciája alacsony a skálán 50-nél alacsonyabb érték figyelhető meg.

Az egészséges szerv képes tartani a rákapcsolt alacsony áramot mert jó a vezetőképessége, de ha beteg egy szerv akkor az rossz vezető.

Az elektro- akupunktúra jelentősége abban rejlik, hogy lehetőség van már korai stádiumban is a betegséget felismerni. Felfedi a testben lévő gócokat, blokádokat, szennyeződéseket, környezeti ártalmakat... Képes olyan krónikus betegségek felderítésére, amellyel a nyugati orvoslás tehetetlen. Korai diagnózist ad, pontos, gyors, nem fájdalmas, megelőzhető minden betegség. Az elektro-akupunktúra egyetlen gátja, amikor a műszerrel nem lehet mérni, az a halott szövet, mert az már nem képes kommunikálni.

» Alternatív Gyógyászat - Voll-módszer
» Alternatív Gyógyászat - Akupunkúra

Kérlek adományozz a Alternatív Gyógyászat Könyvtár javára!
(Please support the Alternative Medicine Library by donating!)

A TE támogatásodra is szükség van!
(YOUR support keeps this site running. Thank you!)

Healing


         

                         

 

[« vissza ]

Creative Commons License

[ előre »]

Web Matrix

buddhism | hinduism | taoism | hermetics | anthropology | philosophy | religion | spiritualism | parapsychology | medicine | transhumanism | ufology

Last updated: 05-05-2010