"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         

         
 

[« vissza ]

[» Alternatív Gyógyászat Könyvtár «]
» keret nélkül «

[ előre »]

Tarr Dániel

Kaqun
(Oxigénvíz)

- Kaqun Water -

2010.

A KAQUN víz egy oxigénben dús folyadék, mely képes felszívódni az emésztőrendszeren és a bőrön. Elpusztítja a belekerülő baktériumokat, vírusokat, gombákat. Oxigénhiány következtében a bőr öregedési folyamata felgyorsul, a szervezet elsavasodik, az immunrendszer kimerül, és krónikus betegségek alakulnak ki. A KAQUN víz teljesen új technológia. A KAQUN víz stabilis formában tartalmazza az oxigént és oldott állapotban. Az egészségesek számára védőital a betegek számára ivókúra.

Egészségeseknél védőitalként is alkalmazható ülő munka, fokozott szellemi munka, illetve megerőltető fizikai teljesítményigény esetén. Az oxigénezett vízben való fürdés relaxáló és élénkítő hatású. Erősíti az immunrendszert, segíti a zsírok lebontását és az anyagcserét. Helyreállítja szervezetünk egyensúlyát.

oxigén víz

A Kaqun vízről

A beteg ember szervezetének pH-ja savas irányba tolódik el. A beteg vízterei, pufferrendszerei folyamatos kiegyenlítődésre és stabilis állapotra törekszenek a homeosztázis megőrzése érdekében. A KAQUN víz pH-ja lúgos, így diffúzió révén a vízterekben rövid idő alatt kiegyenlítődés alakul ki. Így a szervezet oxigenizációja megvalósítható KAQUN vízben való fürdéssel és ivással.

A változások különösen szembeötlők daganatos betegek esetén. Számos reménytelen esetben következett be javulás a fürdések és a vízivás hatására. Úgy tűnik, hogy a daganatos betegeknek a jelenlegi kezelés kemoterápia, sugárterápia mellett, vagy annak sikertelensége után is érdemes javasolni a KAQUN vizet (fürdés, ivókúra). Célszerű a daganat felfedezése után minél hamarabb elkezdeni a fürdést, mert az eredmény igen látványos lehet.

A terápiával párhuzamosan a fürdés növeli a kemoterápia, illetőleg a sugárterápia hatékonyságát, mert fokozza a szervezet ellenállóképességét e terápiák nem kívánatos mellékhatásaival szemben.

A módszer a legsúlyosabb esetekben is jelentősen javítani tudja az életminőséget, csökken a fájdalom, kevesebb fájdalomcsillapító szükséges.

A KAQUN víz hatása számos bőrgyógyászati esetben (ekzema, melanoma, basalioma, ulcus cruris, psoriazis, hámhiánnyal járó égések) is nagyon látványos.

A Kaqun víz összetétele

A KAQUN víz oxigénnel dúsított, rendkívül tiszta, ásványi sóktól mentes, elektrolízissel előállított víz. Stabil formában jelen lévő oxigéntartalma miatt minden élettani folyamatot előnyösen befolyásol. A KAQUN víz forradalmian új rendszere képes a szervezetben fellépő hypoxiásállapotot megszüntetni mellékhatások nélkül.

A KAQUN víz előállítása egy szabadalmi védettséget élvező berendezéssel, egy különleges modullal történik. A modulok biztonságosan képesek bonyolult szerkezetű vízmolekulákat tömöríteni és stabilizálni. A modul alacsony feszültséggel működő gép, melynek elektródjai alkálifökdfémekből és különböző ötvözetekből állnak. A modul vezérlését speciális elektronika végzi.

A KAQUN víz elektrokémiai folyamatok eredménye, a keletkező különféle megjelenésű, formáju oxigén atomok és molekulák egyedi víz-oxigén szerkezetet hoznak létre. A KAQUN víz tárolása az EU normáknak megfelel.

 • a normál víz pH-ja: 6,0-6,5
 • A KAQUN ívóvíz ph-ja: 7,9-8,3
 • A KAQUN fürdővíz pH-ja: 8,9-9,2
 • Hőmérséklete: 37-38 Co
 • Színe: világos kék vagy világos zöld
 • Tapintása: lágy, selymes

A Kaqun víz éllettani hatásai

 • Oltja a szomjúságérzetet.
 • Növeli a veséken átáramló vizelet mennyiségét a napi 1,5 - 2 liter KAQUN - víz elfogyasztása. A gyakorlati tapasztalat szerint az emberek ennél jóval kevesebb folyadékot fogyasztanak, emiatt a kiválasztott vizelet rendkívül savas és tömény.
 • A KAQUN víz hígítja és lúgosítja a vizeletet. Rendszeres fogyasztása megakadályozza a vesekőképződést és a vizelet bakteriális és gombás elfertőződését. Ezért is hasznos mindazok számára, akik hajlamosak a húgyúti fertőzésekre.
 • A KAQUN víz javítja a vér oxigénszállító kapacitását, így az agyi vérellátást is. Ezért fokozott szellemi munka esetén, mint "védőital" csökkenti a kifáradást, növeli a teljesítőképességet és a regenerációt is segíti. Különösen hasznos olyan munkakörökben, melyekben nagy a szellemi elvárás és a fokozott koncentráció igénye.
 • Ajánlott a fokozott szellemi munka és a stressz által kiváltott betegségek (gyomorsav túltengés) megelőzésére és regenerációjára.
 • Csökkenti az emésztőrendszer gyulladásos folyamatait, rendszeres fogyasztása a gyomorbélhurutos megbetegedésekben szenvedők számára is kifejezetten előnyös.
 • A KAQUN víz a hagyományos értelemben nem ásványvíz és nem gyógyvíz, mert nem tartalmaz ásványi sókat, de stabil formában jelenlévő oxigéntartalma miatt minden élettani folyamatot előnyösen befolyásol.
 • A KAQUN víz ivása mindenki számára előnyös kortól és nemtől függetlenül.
 • Negyedévente egy 15-20 napos ivókúra kifejezetten alkalmas az egészség megőrzésére.
 • A KAQUN víz nem tartalmaz nyomelemeket, ezért célszerű azok pótlása (pl. Béres-csepp) ha valaki folyamatosan és kizárólag egész éven át csak ezt a vizet fogyasztja.
 • A KAQUN víz felmelegítve, hőkezelve azonnal elveszti oldott oxigén tartalmát, ezért ne főzzünk belőle pl. teát.
 • Alkalmas a krónikus dohányzás által okozott megbetegedések megelőzésére, illetve a kialakult szövődmények enyhítésére.
 • Javítja a májműködést.

Kaqun ivókúra

Az egészség megőrzése, a betegség megelőzése minden embernek elemi érdeke. Mihelyt az életmódunk, körülményeink előnytelenül megváltoznak, előbb-utóbb megbetegszünk. Ha a kiváltó körülmény tartós és súlyos, akkor a betegség is tartós és súlyos lesz. A folyamatos oxigénhiány olyan állapot, amelyet leggyakrabban a környezetszennyezés, a mozgásszegény életmód, az alkohol és a dohányzás vált ki.

Az oxigénhiány következtében a szervezet pH-ja csökken, a sejtek szabályos élettani működése akadozik, az immunrendszer gyengül, és krónikus betegségek alakulhatnak ki. A KAQUN-szisztéma révén a szervezet oxigénhiánya jelentősen csökkenthető és a regeneráció elindítható. A megoldás a KAQUN víz!

Az egészségesek számára "védőital", a betegek számára pedig ivókúra, amely meggyorsítja a szervezet regenerálódó képességét. A vezetékes víz oldott oxigéntartalma max. 0,3 %, a KAQUN vízé pedig 7,4 %! A KAQUN víz egyedi technológia útján stabil formában tartalmazza az oxigént. Az emberi szervezet napi folyadékszükséglete 1,5-2 liter. Ha ezt a mennyiséget KAQUN vízből fogyasztjuk, akkor jelentős tisztítókúrát hajtunk végre.

Kaqun fürdőkúra

A KAQUN víznek számos olyan előnyös tulajdonsága van, melyek a tumoros, gombás organizmusok hagyományos kezelése mellett igen kiváló kiegészítő terápiává teszik. Krónikus betegségek esetén a szervezet immunrendszere kimerül, és ezért a regeneráció nagyon lassan vagy egyáltalán nem megy végbe. A betegségek kialakulásában döntő szerepe van az életmódnak és a környezeti ártalmaknak.

Mindazok, akik átestek valamilyen súlyos betegségen, eljutnak erre a következtetésre. Mivel minden ember a saját helyzetének foglya, ezért az életmódon és a körülményeken a legnehezebb változtatni.

A betegségek kialakulása közben a szervezet oxigénellátása romlik, a szövetek elsavasodnak és a regenerációs képességük is lelassul. Ennek az állapotnak a javítását szolgálja a fürdőkúra!

A tiszta fürdővíz és a gyógyvizek cca. 0,3 % oldott oxigént tartalmaznak. A fürdés által kiváltott kellemes érzést már a rómaiak is felismerték. A KAQUN víz cca. 7,4%-ban oldott oxigént tárol, mely stabil, nem buborékos, nem párolog el a kádból. A pH-ja lúgos. A vízbe merülő emberi test a vízben lévő oldott oxigént diffúzió révén a bőrön és a kapillár ereken keresztül is felveszi. A testhőmérsékletű kellemes vízben a bőr pórusai megnyílnak és a KAQUN víz oxigéntartalma a bőrön át beáramlik a testbe, közben a víz oxigéntartalma lecsökken, a pH-ja pedig savasodik.

A fürdéssel olyan nagy mennyiségű oldott oxigén jut a szervezetbe, amely semmilyen sporttevékenységgel, fokozott légzéssel nem érhető el. A hirtelen bejutott oldott oxigén a szövetek, sejtek savasodását, a fáradékonyságból adódó tejsavfeldúsulását is megszünteti. Egy jótékony pH-eltolódás zajlik le a szervezetben, amelynek révén beindulnak a normális életfolyamatok. Ennek leglátványosabb jelei a KAQUN vízben történő fürdés hatására bekövetkező regeneráció, gyors sebgyógyulás, a daganatos betegek rohamos közérzetjavulása, a daganatok méreteinek csökkenése, amely nem más, mint a szervezet saját regenerációs képességének erősítése. A szervezetben szinte minden pillanatban keletkeznek hibás, daganatos sejtek, de ezeket az egészséges immunrendszer elpusztítja.

A KAQUN fürdőkúra hatását fokozza a KAQUN ivókúra. A daganatos betegek sugár-, gyógyszeres-, sebészeti kezelése mellett is igen hasznos a KAQUN vízkúra, mert jelentékenyen befolyásolja a javulást.

Kiknek ajánlott a fürdés a KAQUN vízben?

1. Egészségeseknek, intenzív szellemi munkát végzőknek, akik hajlamosak a stressz által kiváltott betegségekre (gyomorsav túltengés) és vágynak a gyors regenerációra.

2. Krónikus betegek számára, akik valamilyen bőrgyógyászati, reumatikus, mozgásszervi, daganatos, vagy krónikus belgyógyászati betegségekben szenvednek, és amely kórképekben döntően jelentkeznek az oxigénhiány miatt fellépő szöveti szervi ártalmak.

3. Műtétek utáni állapotban, amikor a szervezetnek fokozott az oxigénigénye a regenerációhoz.

4. Krónikus légzőszervi megbetegedés esetén, amikor a tüdő nem képes a megfelelő oxigénfelvételre. A szervezet oxigénszükségletének egy része az úgynevezett bőrlégzés révén valósul meg. Mindebből következik, hogy a KAQUN fürdővíz magas oxigéntartalma miatt a szervezet teljes oxigenizációja bekövetkezik. Látható tehát, hogy a kisvérkör leterheltsége csökkent azonos oxigénfelvétel mellett, melyből a kardiovaskuláris problémák csökkenése is következik.

A KAQUN vízben alkalmanként maximum 50 percig tart egy fürdés. Naponta maximum háromszor lehet fürödni.

KAQUN klubbok: Dobogókő (Silver) Cím: Mexikó puszta, Shaolin Falu | Kerepes: (Gold) Cím: Kerepes, Szabadság út 102.

[ Forrás: Kaqun ]

» Alternatív Gyógyászat - Oxigénterápia

Kérlek adományozz a Alternatív Gyógyászat Könyvtár javára!
(Please support the Alternative Medicine Library by donating!)

A TE támogatásodra is szükség van!
(YOUR support keeps this site running. Thank you!)

Healing


         

                         

 

[« vissza ]

Creative Commons License

[ előre »]

Web Matrix

buddhism | hinduism | taoism | hermetics | anthropology | philosophy | religion | spiritualism | parapsychology | medicine | transhumanism | ufology

Last updated: 05-05-2010