"Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis."

                         

         
 

[« vissza ]

[» Alternatív Gyógyászat Könyvtár «]
» keret nélkül «

[ előre »]

Tarr Dániel

Frekvencia gyógyászat

- Frequency Therapy -

2010.

Egyre nagyobb teret hódit a frekvenciákkal történő kezelés másnéven zeppelés. A frekvancia kezelés lényege, hogy minden kórokozó, vírus, baktérium, gomba, egy Dr. Rife által meghatározott frekvenciával elpusztítható. A kezelés a testre felhelyezett elektródákkal történik teljesen fájdalommentes és biztonságos, mivel más sejtekre nem fejt ki semmilyen káros hatást.

Rife frekvenciák

Royal Raymond Rife

Ifj. Royal Raymond Rife (1888 - 1971) egy tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért. Legismertebb találmányai a 'frekvencia-készülék', valamint az 'univerzális vírus-mikroszkóp'.

A speciális mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más sejtre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos frekvenciáját. (Itt megtekinthető egy frekvenciával kezelt sejt, amint a rezgés hatására a sejtfal széthasad, majd elpusztul.)

Rife többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek, többek között a rák-betegség, gyógyítására.

Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikróbákat. Ezt rés-spektroszkópiával, precízen állítható és forgatható kvartz-prizmákkal, túlnyomórészt ibolyántúli fénysugárzások két ilyen, a minta által kiválasztott, egymástól kissé eltérő hullámhosszával tudta elérni. Ezek a kiválasztott, többnyire a látható fény spektrumán kívül álló frekvenciák voltak azok amik rezonálva láthatóvá tették a mikróbákat. Ez a két fény-hullámhossz interferenciát okozott, ami így nagyobbá vált, és már a látható fény spektrumába esett. Ezzel Rife volt az első kutató, aki élõ mikróbákat tudott vizsgálni.

Mivel az organizmusok 75%-a a látható fény spektrumán kívül álló hullámhosszakkal volt csak gerjeszthető, ezért a mai kutatók jelenleg is a sötétben tapogatóznak és csak fekete-fehérben, az elpusztított minták látható tetemeit tudják vizsgálni. Rife jóval megelőzte korát!

Hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak. Ezeket a rendkívül kisméretű, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacilusoknak nevezte. Errõl a speciálisan fénylő mivoltukról voltak felismerhetőek más közegekben is. Rife precizitására utal az is, hogy több mint 400-szor megismételte kísérleteit, és minden egyes alkalommal a BX típusú bacilus mindig rákos daganatot keltett. Akárcsak ahogy azt egy francia kutató-tudós, Béchamp korábban feltételezte, azt észlelte, hogy az alaptípusú élő mikro-alakzatok, amik anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak, csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává. A betegség nem azért lett mert valami mikro-organizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává. Az eredeti kiváltó ok tehát nem a vírus, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodásmód, stb. - azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikróbák elszaporodásának kedvez.

Rife által meghatározott kezelések listája itt található. Dr Rife frekvenciákkal kezelt betegek esetleírásai itt olvashatóak: Esetleírások

Rife frekvenciákat generáló program

Dr Rife kutatásait folytatva, Dr Clark kifejlesztette BioWewe készülékeit. Ezek segítségével lehetőségünk van saját magunk kezelésére. Hátránya, hogy csak előre beprogramozott alap frekvenciákat használ, ami néhány parazita és vírus elpusztítására van beállítva. Ha komolyabb problémára szeretnénk alkalmazni külön meg kell vásárolnunk az előre beprogramozott chip kártyákat ami egyrészt plusz kiadás másrészt csak kb. 30 előre programozott kártya kapható.

Ezzel szemben van más megoldás is. Léteznek frekvenciát generáló szoftverek, egy magyar és egy amerikai fejlesztésű. A programok a számítógépünk hangkártyáján keresztül generálják a frekvenciákat, amit öntapadó elektródákon keresztül kell a testbe vezeti. Ennek előnye, hogy nem kell külön készüléket vásárolnunk így ára kb. fele a Clark féle alap készüléknek. Ezen felül több száz gyógyító frekvenciát is tartalmaznak a programok a legkülönfélébb betegségekre. Lehetőség van további frekvenciák manuális bevitelére is, így akár az összes Rife vagy Clark frekvenciát tudjuk használni.

A kifejlesztett program a számítógépünk hangkártyáján keresztül generálja a frekvenciákat. Ennek nagy előnye, hogy nem kell külön készüléket vásárolnunk így ára sokkal olcsobb a Dr. Clark féle és más Zeppelésre gyártott készüléknél. A program több száz Rife frekvenciát is tartalmaz a legkülönfélébb betegségekre. Lehetőség van további frekvenciák manuális bevitelére is, igy akár a többi kutató által megállapított frekvenciákat is lehet használni. A kezelés a testre felhelyezett elektródákkal történik teljesen biztonságos, mivel egy meghatározott frekvencia más sejtekre semmilyen hatás nem fejt ki . Ellenjavallat a szívritmus szabályzóval élő emberek és várandós kismamák. A fekvencia kezelések alatt nem tapasztaltak nemkivánatos hatásokat. Fekvencia generátor nem orvosi készülék önmagában gyógyítási célra nem használható!

A frekvencia generátor program a számítógép hangkártyáját használja a frekvenciák előállítására, amit testelektródákon keresztül lehet a test kívánt részébe vezetni. Ajánlatos erősítő közbeiktatása a hangkártya és az elektródák közé. (Pl. aktív hangfal, aminek van 3.5-ös jack fejhallgató kimenete). Frekvenciával kezelt víz készítésénél az elektródákat a palackra kell helyezni egymássál szemben. Az így elkészített víz elfogyasztása szintén hatásos.

A program használatáról:

A program ablakának felső részén lehet a kezeléseket kiválasztani ami jelenleg több mint 700 terápiát jelent. A program ball alsó felében manuálisan adhatunk meg egy frekvenciát amit a szervezetbe kívánunk vinni. Ezt főleg olyankor alkalmazható ha a szervezet visszajelzést ad egy más terápia alkalmával egy bizonyos frekvenciára. Ebben az esetben érdemes visszakezelni a frekvenciát mivel az adott testrész problémájára utalhat A program jobb alsó részén lehet a jel erősségét és formáját beállítani.

Szervek helyes rezgésének frekvenciái:

Rife Frekvencia Generátor

Csakra harmonizálás:

Rife Frekvencia Generátor

Rife terápiák betöltése és futtatása, tetszőleges frekvencia magadása:

Rife Frekvencia Generátor

15 darab előre programozott terápia a legtöbbször előforduló problémára:

Rife Frekvencia Generátor

Ingyenesen letölthető és használható program

Rife Frekvencia Generátor

A program tartalmazza:

Rife alap frekvenciákat, ami a legtőbbszőr előforduló baktérium és parazita ellen használható.

A BX vírus elleni frekvenciákat, ami a daganatos betegekben minden alakalommal megtalálhatóak.

Figyelem! A program nem orvosi célokra készült, mindenki csak saját felelőségére használhatja!

Ingyenes program letöltése | Teljes program megrendelése

 

[ Forrás: Frekvenciakezelés ]

» Alternatív Gyógyászat - Tens kezelés
» Alternatív Gyógyászat - Zeneterápia

Kérlek adományozz a Alternatív Gyógyászat Könyvtár javára!
(Please support the Alternative Medicine Library by donating!)

A TE támogatásodra is szükség van!
(YOUR support keeps this site running. Thank you!)

Healing


         

                         

 

[« vissza ]

Creative Commons License

[ előre »]

Web Matrix

buddhism | hinduism | taoism | hermetics | anthropology | philosophy | religion | spiritualism | parapsychology | medicine | transhumanism | ufology

Last updated: 05-05-2010